Nu är det slut med en eftermiddagslur och sovmorgon på ett tag. De håller nämligen på att bygga nya radhus en bit ifrån oss och använder då en sån där hackspetts mackapär. Ni vet en sån som man pålar med och som låter och skakar precis som en hackspett. Men det är jätteroligt att de satsar och bygger nytt i vår lilla stad så man får väl ta dubbla öronproppar nu ett tag framöver.

På tal om sömn så är det otroligt vad viktigt det är att man får sova ordentligt. Har nu haft två nätter då jag inte har sovit så bra. Tycker att jag har åldrats flera år och känner hur hjärnan går på halvfas. Efter såna sömnlösa nätter är det bäst att hålla sig lite i bakgrunden. Allt kan gå så fel och man kan säga så dumma saker som man sen ångrar och kanske inte kan ta tillbaks. Därför har jag nu stängt in mig i datarummet och håller mig borta ett tag. Men jag lovar att i natt kommer jag att sova som en gris eller var det som en stock eller varför inte en fisk?

Vilket fall som helst så känner jag att jag inte är långt ifrån medvetslös och tar inte emot sinnesintryck och gör knappt några medvetna rörelser. Förresten är det tur att man inte är en råtta för de dör efter ett par veckor om de hindras från att sova..... Ja just det, nu  kom jag osökt att tänka på vår fruktansvärt elaka Hamster Putte som vi hade för massor av år sedan. Önskade inge mer än att den skulle somna in så jag slapp se och känna de där otäcka tänderna. Jag skämdes så över mina tankar då, men om  jag bara tänkt till lite så kunde jag ha satt på radion på lite (mycket) hög volym nån vecka och gömt undan öronpropparna....För lite musik är väl trevligt.

Nä nu ska jag ta och förberedda mig för lopplådan och håll tummarna nu så att jag får sova ordentligt för annars så kanske jag drar ur proppen ur bassängen på badis så folk får simma torrsim i morgon bitti eller ännu värre kanske jag dränker nån...(skojar bara)