Så har denna helg börjat närma sig slutet. En helg som dimman har gjort så grå och mörk. Har mest bara småpysslat lite, då vi får hem hantverkare på Tisdag så är det ingen idé att börja med nån Julstädning. Vi ska byta ut alla våra fönster. Kanske inte bästa årstiden att göra det på, men nu blev det i alla fall så. Kommer att bli så fint. På tal om fint....

Ibland brukar jag ta itu med mitt lilla face och ge det lite extra omvårdnad. Så nu sitter jag här och har tandvärk i hela ansiktet. För många år sedan var vi i Egypten och fick då ansiktsvård som bla bestod av att ta bort alla små hår som man har i ansiktet. Hon använde en tråd som hon snurrade efter konstens alla regler. Det gjorde inge ont och jag blev så len och fin och kände mig som Kleopatra. Har ofta tänkt på denna ansiktsbehandling och önskat att jag hade en sån där tråd.

För nån vecka sedan då jag satt och surfade runt lite så fick jag se reklam på en jätte fiffig grej som man lätt tar bort hår i ansiktet. Perfekt tänkte jag och skickade efter den.  Visserligen inte samma som den i Egypten men denna var nog modernare och bättre. Nog funkar den alltid....... Inte vet jag om jag är ovanligt hårig men jäklar vad det gjorde ont. Tårarna rann och så började jag nysa som en galning.  Passade även på att färga ögonbrynen. Jag har aldrig varit konstnärlig av mig och det fick jag bevis på även denna gång. Har mer färg på näsan och på tvättstället än på ögonbrynen. Men den som ska bli fin får ju lida pin. Och nu sitter jag här och känner mig allt utom vacker med ett ansikte som bränner som eld och ett extra ögonbryn på näsan.

"Skönheten är den första presenten naturen ger kvinnan, och den första den tar tillbaka"

Hoppas ni haft en fin andra Advent trots gråvädret.

 Det var denna spiral som jag trodde skulle göra mig vackrare men.......