Ska börja med lite gnäll så är det färdignällt för idag sen. Fan så dåligt jag har sovit. Har säkert gått en kilometer i natt, runt runt i huset. Att jag är mörkrädd gör ju inte det lättare. Började igår kväll med att bröstet blev så svullet. Sen är det så rött och irriterat i ärret där de gick in och tog lymfporten. Jag har aldrig varit allergisk mot nåt tidigare, men nu tål jag plötsligt inte limmet i plåstren. Ja, nu har jag klagat färdigt för idag.

Läste i tidningen om en badgäst som räddades till livet tack vare en defibrillator (jäkla ord) en hjärtstartare är lättare att säga. Så viktigt det är att det  finns en på alla offentliga platser. Vi har ju en självklart en nere på vår simhall oxå. Väldigt lätt att använda, men naturligtvis får vi träna lite då och då. Sen är ju HLR utbildningen jätte viktig. Man ska inte tveka en sekund om vad man ska göra om det händer nåt. 

I natt då jag gick min runda försökte jag tänka på nåt kul. Och då dök alla roliga kommentarer som kunderna säger nere badis. Efter 20 år och samma skämt så skrattar jag ju inte längre åt dem, men hellre glada miner än surkartar. Det vanligaste är Kan du inte komma hem till mig och städa också (betalar du bra så)  Eller Kan du inte hjälpa mig  att skrubba mig på ryggen (har du rotborsten med så) Nu mår du väl gott då du får gå här inne på herrarnas oklädningsrum (Jo jag har svårt att hålla mig för skratt) Vi är lite gammalmodiga för kunderna får låna en nyckel av oss varje gång de kommer. Vilket har ju gjort att stammisarna är lite bortskämda, de vill ju gärna ha en nyckel till sin favorit plats. Om vi då frågar vad vill du ha för nummer... Ja vad svarar de då tror ni.

Men jag älskar mitt jobb så de får gärna komma med hur dumma kommentarer de vill. Hörde nåt igår som gör mig lite orolig bara. Risken är att jag blir arbetslös om alla skulle följa detta råd:

EN KVINNA SOM AGAR SIN MAN REGELBUNDET HÅLLER SIG RASK OCH RÖRLIG.