Dumma dator som bara jäklas med mig. Teknik är bra bara det fungerar. Har inte lust att köpa en ny. Estrella ships är ju mycket billigare men funkar väl inte i datorn. Men nu ska jag väl få till några rader i min blogg.

Igår var det alltså Gussjö Noret som gällde. Kan ju börja med att säga några visdoms ord som att morgonen är klokare än aftonen. Ja det är lite så jag känner idag. Men det kan vara värt med lite dagen efter känsla. Vi hade så trevligt trots lite folk. Träffade så många som jag inte sett på jätte länge. Sen har man ju inte roligare än vad man gör sig. Lika så innan vi gick dit så hade vi så trevligt med min syster och bror med respektive. Man ska njuta av livet för det går ju inte i repris. L. han säger: Vin kvinnor och sång hela natten - dagen efter soda vatten.

Kalle M. får väl godkänt. Men tycker inte mer om honom efter att sett honom live. Höll för öronen då han sjöng sista ordet i Underbart. Men visste ni att han var Svensk mästare 1984 i luftgitarr. Så där ligger han på plus hos L. Men vi dansade till Little Gerhard och rockade loss med Refreshmens. Att ta medicin är ju inte roligt men att ha roligt det är medicin. Nu ser vi fram emot en Ålandsresa som vi ska åka den 18 Augusti. Känns bra att ha nåt att se framemot.

Läste att nu är Tyskvärmen på väg in i landet??? Har hört talas om Ryssvärmen men aldrig Tyskvärmen. Nu har jag ju bara en vecka kvar av min semester, så det skulle inte förvåna mig om det blir skitvarmt då jag börjar jobba igen. Bara gilla läget.

Ja datorn funkade ju perfekt som ni ser, blev några rader idag med. Ni har väl hört om kvinnan som bad sin man att köpa en ny musmatta. Men kom hem med trosskydd.

I kväll somnar jag ovaggad det kan jag lova.