Letade  igen mina gamla dagböcker igår. Jag blir alltid lika berörd då jag läser i dem. Blir både glad och ledsen. Så många känslor som kommer fram. Läste om den dag  jag träffade Lennart. Då skrev jag  "Igår hamnade jag på en fest där jag träffade en typ, minns inte hur han såg ut kommer bara ihåg hans röst" Usch inte särskilt snällt skrivit. Men det är faktiskt så att jag är nog som man säger ansiktsblind. Har så jämans svårt att känna igen folk. Så jobbigt och pinsamt många gånger. Men däremot så glömmer jag oftast inte en röst. Jag brukar försöka likna personer med en seriefigur eller en kändis, för då måste jag iaktta dem lite extra. Hade en chef på förvaltningen som jag liknade med John Blund. Ni vet Lennart Svans docka. Men det finns många som är lik Kronblom, lilla Fridolf, Betty Boop och Pippi långstrump m.m Eller hur? Nån sa att Ingemar Stenmark är lik Televinken. Och det håller jag med om.

Idag är det tråkigt väder. Får lust att krypa in i bastun om jag bara hade en.  Jag är ju både inne på dam och herr avdelningarna när jag har städningen nere på badis. Och har iakttagit en sak. Inne på herr sitter gubbarna och pratar bla sport. De vet precis hur man ska göra för att vinna en match. Sen har de lösningen på alla världsproblem. Men de pratar även med dem de inte känner. Inne hos damerna är det tvärtom. Man pratar inte gärna med nån man inte känner,och om man gör det så är det oftast för att man har sett nåt som är fel.  Det är ju ett bra samtalsämne. För fel är ju inga problem att hitta.

Vi beter oss även olika efter träningen. Kvinnorna skyndar sig in i omklädningsrummet för att fräscha till sig. Medan männen gärna vill att så många som möjligt ska se hur svettiga de är, flåsar också lite extra. Sen går de ofta bredbent och med armarna utåt?? Förlåt, nu gör ju inte alla så. Men de finns. Eftersom jag nu har svårt att känna igen folk så behöver ingen vara rädd att jag kan peka ut nån:)

Ha nu en så bra dag det bara går. Kram på er