Vår julklapp har nu blivit verklighet. Vi fick biljetter till "Brännvin i kikar`n" som nu i helgen spelades upp i  Uppsala i deras Konsert hus. Så vi har tillsammans med vår dotter och hennes familj blivit underhållna av bl.a Dag-Otto. Vi fick oss många skratt men....Nu ska jag inte vara överdrivet positiv för jag tyckte nog att skådespelarna verkade lite trötta. De hade inte riktigt den där gnistan...Dessutom tycker jag att det blir lite larvigt om man ramlar av stolar och snubblar lite för mycket. Men de får trots detta godkänt för Dag- Otto är ju bara bäst. 

Det är verkligen en konst att vara rolig. Vet ni förresten vad ordet humor kommer ifrån? Jo de fyra vätskorna: värme, köld, våthet och torrhet. Jag har googlat på det och blev lite snopen faktiskt. Hmmm..... men om man tänker efter så är det väl så att då man ser nåt roligt så börjar man att skratta så man blir alldeles VARM och risken finns att man kissar på sig. Då blir man utan tvekan VÅT. Då man är så där våt i baken så börjar man ju frysa och då kan man verkligen snacka om KÖLD och önskar inget heller än att man var TORR. Eller???

Om man skrattar 10-15 minuter så förbränner man ca 10 till 40 kalorier. Då det inte ger några biverkningar så kan man ju ta och skratta varje dag och på sätt bli av med 0,5 - 2 kg på ett år. Skratt är väldigt smittosamt, vilket är toppen.... Tyvärr är det samma sak med gäspningar. To de..

                 

Men nu kan jag lägga en toppen helg i Uppsala  bakom mig och ladda för en sportlovs vecka. Som innehåller många roliga aktiviteter, inte minst Sportlovs Disco inne i badet. Jätte populärt. Så på återseende alla goa bloggvänner.

                                             Bildresultat för dag otto