Nu ska jag skynda mig att skriva lite, har full koll på middan. Middags gästerna kommer inte riktigt än. Ni undrar nog varför jag ha en sån konstig rubrik. Jo jag fyller år idag och jag fick en cykelkorg och en tatuering av L. Jag har tidigare berättat att jag inte är så förstjust i tatueringar, men har ändå sån lust att ha några svalor tatuerade nånstans. Så nu har jag fått det i present. Får se vart jag kommer att placera dem. Får ju inte vara på ett ställe där det finns risk att man blir fet. För då blir det ju skator istället.

På tal om fåglar i går jagade en sparvhök en stare, men tyvärr så flög de rätt in i bastufönstret uppe vår vår relax terass. Så himla vackra  fåglar. Men de dog båda två. Annars så var det en lugn kväll nere på badis. Möjligen att jag gjorde en man lite sur. Då man går upp på Realxen så får man ett band rund handleden så badvakterna kan se att man har betalt ifall man går ner och tar en simtur. Jag har lite problem med att sätta fast de där banden. Det är ju klister på dem, och inte skönt om det fastnar i håret på armen. Vilket hände igår. Så då säger jag. Oj, nu fastande bandet i din päls. Inte snällt. Men han var han rätt så hårig.

Nä nu ska jag ta och fixa till mig innan matgästerna kommer. Ha en fin Lördagskväll. Kramen.