Vilken fullträff den här helgen blev. Då jag var så trött på detta regnandet så tog vi husbilen och drog iväg till en plats där solen fanns. Vi behövde bara åka 18 mil, för då vi kom till Trehörningsjö och Kerstinsudde så var vi framme. Det var detta vi letade efter. Sol, varmt och en camping nästan helt för oss själva. Då jag inte går på batterier utan på solceller så är jag nu alltså  fulladdad.

Då jag hämtade tidningen i morse så ser jag en stor rubrik "psykisk ohälsa ökar kraftigt" Då kände jag mig otroligt lyckligt lottad som har den här möjligheten att bara dra iväg en helg och njuta.....Även om jag ibland funderar lite på vad vi håller på med. Här bor vi ett stort hus med alla bekvämligheter och så klämmer vi in oss i en liten etta med kokvrå....I tidningen fanns det även en lista på de nya orden som nu finns med i Svenska akademins ordlista och ett av dem är CHILLA, som betyder att ta det lugnt.......så jag måste ju ha det ordet som rubrik då det är just det vi har gjort i helgen.

Så en liten fundering jag har. Vi har åkt många mil efter vägar som är både kurviga och som går upp och ner för branta backar och det har stundvis känts som att vi var på tivoli och åkte i värsta berg och dalbanan. Men trots att järnvägen har varit jämsides med oss mest hela tiden så har den  varit rak och fin förutom en och annan kurva förstås. Hur har man lyckats dra den utan en endaste backe? Jag bor ju faktiskt i Höga kusten....

 Tågen bara susade förbi där det en gång stått en järnvägsstation. Men ni ser att det står att det är 180 meter över havet??? 

 Vi fick två helt fantastiska kvällar

 Helt spegelblankt och så tyst förutom alla fåglars vackra sång ...och ett och annat godståg förstås.

Här på Kerstinsudde var det alltid fullt ös förr då det var dans och midsommarfirande här.

 På tal om Midsommar. Undra hur många som har plockat 7 sorters blommor här?

Tänkte bada men då inte ens badtunnans vatten var varmt så....

 Här i en etta med kokvrå har vi tillbringat helgen. Inte sista skriket då det gäller husbilar, men som vi trivs i den. 


NU HAR JAG CHILLAT FÄRDIG OCH  ÄR  TAGGAD FÖR EN NY VECKA.

                               KRAMELIKRAM