I morse kände jag att det här blir en sån där dag då jag gör så lite som möjligt. Vi var till Birsta köpcentrum igår och det tog hela dan och all min energi tog helt slut. Men så såg jag en insändare i tidningen där det stod om Carpe diem. Då fick jag en liten nytändning. Det är klart att jag ska fånga dagen och njuta av den och framför allt ta vara på den. Så hej och hå vad jag småmyser och pysslar på här hemma idag. 

Så här skrev kvinnan i sin insändare: Det är märkligt att uttrycket Carpe diem har blivit populärt. Det är inte många som gör det - det vill säga griper dagen, är här och nu. Man fotograferar och spar det till ett annat tillfälle istället. Susanne Eberstein                                                                 

Ett sån exempel var i Fredags då jag var på Emelies skola och tittade på Lucia, då var det många föräldrar m.m som var så koncentrerade på att ta fina foton så jag tror att de glömde bort att se och lyssna på de duktiga barnen i det fina Luciatåget.

Nu är jag ju inte nå bättre själv så klart, men då vi fick sitta på golvet i gympasalen, så satt jag mest och funderade på hur jag skulle komma upp från golvet igen. Så det blev inte några foton och jag missade nog en del av det fina framträdandet också. Nu kom jag ju iallafall upp efter mycket möda och stort besvär, för jag började i god tid att planera hur jag skulle göra. 

Man börjar väl bli gammal för då mina rörelser knarrar mer än mina ord och mina knän knäpper men inte mitt bälte. Dessutom så börjar mina underkäder att bli slappa och jag tycker det är skönt...hmm...

                                        NU BLIR DET LITE REKLAM

Jag har många fina bloggvänner som jag följer och som följer mig. Vissa får man liksom lite mer kontakt med även utanför bloggen. En av dem är en kvinna som jag inte har träffat men det känns som att vi känner varandra lite  ändå. Hon har nu startat en ny Blogg där hon säljer de fina saker hon stickar  susnaw.tictail.com  Hon kommer att lägga in nya alster allt eftersom.  Ta en titt hos henne. För även om det regnar idag så kommer väl kylan snart och vi behöver nåt varmt på både händer och fötter.