Fick för mig att jag skulle vara lite huslig och duktig idag då Emelie ska sova över hos oss, så jag tog fram en jäkla stor klump med köttfärs i går kväll från frysen. Om ni bara visste vad jag ångrade mig då jag kom hem idag. Men då var det  försent, så det var bara att sätta igång och rulla köttbullar. Så nu stinker både jag och huset förresten hela gatan köttbullar. Men goda blev de. Åkte upp till min mor med ett gäng oxå.

På tal om min mamma så vill jag bara skrika en sak: JÄVLA CANCER. Hon har nu opererat bort knölen på kinden, de fick inte bort allt. De gjorde även en bukröntgen då de misstänker spridning. I går ringde de till min syster och berättade att det var en aggresiv tumör och så såg de nåt på lungan. Hon får snart en kallelse så då får vi mer information. En jobbig tid för vår mamma men även för oss anhöriga så klart. Som jag sagt tidigare så är jag så glad att vi är fyra syskon som kan hjälpas åt för att göra det så bra det går för vår mor.

Men en dag i sänder. Just nu så mår hon hyfsat. Fick en burk med nybakade rullrån idag av henne. Så nu infann sig den första julkänslan hos mig. Jag kommer helt osökt att tänka på då jag växte upp. Då bodde ju vi på landet där det fanns en liten affär i varje by. Det var julskyltning även på den tiden. Vi tog alltid sparken ner till affärn för att se vad de skyltade med till första advent. Fönstret var nog inte större än mitt köksfönster. Och det som fanns där var nog nån tomte och lite glitter på ett paket med nymalet kaffe eller nåt....Minns inte riktigt. Men den känslan man fick i maggropen då var häftig. Konstigt att det alltid var sparkföre då till advent. Det tror jag inte det blir i år.

Nu ska jag ta och krypa ner bredvid Emelie, jag har en jättelång dag framför mig i morrn 9.00 till 21.30. Ska först på en utbildning om marknadsföring. Ska bli kul, men sen  jobba kvällen på badis efter det, känns lite tufft. Men vad fan snart är det helg igen.