Tjoflöjt. Ja nu är jag hemma igen efter en vecka med massor av värme och sol. Finns inte mycket att klaga på, det mesta har bara varit bra. Men nu är jag ju en typisk svensk och då måste jag bara få smågnälla lite och det är på sängen......eller det var nog ingen säng utan ett sofflock eller en strykbräda. Så fruktansvärd hård så man gruvade sig för att vända på sig. Sen kunde vi inte landa i Sundsvall då vi skulle hem utan i Östersund pga av dimma. Det kändes lite surt. Men då det var så klart och fint väder så fick vi ju se vackra Jämland uppifrån, så fantastiskt vackert nu med alla höstfärger. Så inget ont som inte har nåt gott med sig. Sen gick vi på lite typiska turistfällor, men det berättar jag om en annan gång. Nog med gnäll nu.

Men nu sitter jag här igen brun som kanel. Ja, det är ju lämpligt då det är kanelbullensdag i dag. Men jag skippar bullen, för nu är det vanlig mat och dryck som gäller. Fast vi har varit så duktiga för vi har klivit upp 7 varje morgon och travat och gått för att se vad som finns lite utanför Rhodos stad. En fantastiskt intressant stad med alla dessa gamla byggnader. Sen på kvällarna har vi vandrat inne i själva stan. Så minst en mil om dagen har det blivit. Självklart blev det bad och sol på dagarna.

Vi tog färjan över till Turkiet och Marmaris en dag. Så det blev två länder under samma vecka.  Måste nog ta med mig L. och åka tillbaks så han får se hamnen i Marmaris det skulle han gilla.

Då jag åkte med min svägerska som jag naturligtvis känner, men lite spännande att få se hur vi fungerade ihop en hel vecka dygnet runt. Det har gått så bra. Vi har samma intressen och har inte en enda gång vara oense, för även om vi är vuxna människor så kan det ju skita sig ibland. Nu har vi har ju lärt känna varandra lite mer. Nä nog om denna resa nu.

Måste bara få skriva om ett rätt stort samtalsämne här i Härnta. Det är ett medborgarförslag om att Härnösands kommun ska bli först i Sverige med att bli totalt rökfritt. Trots att jag hatar cigaretter så tycker jag att nu har det väl gått lite väl långt. Vem ska jaga alla dessa människor och bötfälla dem. Vi har mycket skog här i Norr att gömma sig i om man vill tjuvröka. Dessutom så var jag ju så snäll och köpte några cigarettlimpor till L. och de kan väl vänta tills han rökt upp dem:)

Tur jag har en ledig dag idag för jag jobbar helgen så nu blir det till att tvätta och stryka det jag haft med mig. Ute skiner solen, tacka mig för det. Det var jag som tog med mig den hem. Laddar upp lite bilder, men då min svägerska inte vill vara med  i min blogg så blir det inte så många. Så tyck nu inte att jag är en linslus.

Visst var det en vacker solnedgång vi fick vara med om.

En väldigt annorlunda kyrka hittade vi på en av våra morgon promenader

Här har vi varit upp till Akropolis

Marmaris sett från ett berg vi besökte

En del av Rhosos stad

Det vita hotellet i bakgrunden var vårt. Rhodos Beach Hotel.

På väg tillbaks till Grekland så höll vi på att krocka med ett isberg;) (lekte lite med kameran)