Hemma igen. Ser ut som en brun böna. Har haft en fantastiskt skön vecka på Cypern. Visst hade det varit ännu bättre om vi kanske hade åkt nån vecka senare. För då hade det nog varit lite varmare och framför allt så hade det varit grönare och mer blommor och buskar utslagna. Det var samma temperatur som en bra svensk sommar. Jag har badat varenda dag, även simmat men som jag ångrade lite sen på kvällarna då jag kände att mitt bröst blev ett nummer större. Men det var värt det, så härligt att få svalka av sig i havet, och vilket klart och fint vatten. Jag känner mig så lycklig som har denna möjlighet att kunna få vara ute och resa lite då och då. Man laddar verkligen batterierna.

Om jag ska säga nåt negativt så är det väl att man nästan glömmer bort att man är utomlands ibland, för personalen på hotellet pratar Svenska och då vi satte på TV:n så var det en svensk kanal. Praktiskt i och för sig. Men man får väl skylla sig själv då man åker charter.

Varje morgon tog vi ett par timmars promenad och upptäckte nya saker hela tiden. Vi hälsade även på ett par vi känner som bor där hela vinterhalvåret. De kunde ju ge oss lite tips om sevärdeheter osv. Vi gjorde även en båttur en dag. Men nu är vi tillbaks till verkligheten, och våren här hemma.

Kommer ni ihåg intervjun som jag ställde upp på för nån månad sen. Det var en journalist från tidningen Arbetet som hade läst i min blogg och tyckte att jag ofta skrev om hur viktiga mina arbets kompisar har varit under hela tiden jag mått dåligt och sen då jag kom tillbaks till jobbet. Så hon hörde av sig och undrade om hon fick komma till badis och intervjua oss. Förra fredagen var repotaget i tidningen. Först tyckte jag inte om det. Mycket är hämtat från min blogg. Men nu då jag läst det några gånger så är det okej. Tycker att det är bättre att läsa det i tidningen istället för på nätet. Fast det står ju samma sak, men färre bilder. Men om ni vill så gå in på http://arbetet.se/inblick/ så kan ni läsa det.     

                            Underbart klart och fint vatten   

                 

                              Badade självklart varje dag

                   

                      Vi åt och käkade gott varje kväll. Här med

                            Carin min arbteskollega och vän.

                 

                          Alla sätt är bra utom de dåliga.

                 

                      Utanför vårt fina hotell Sandy Beach Resort