Vilken härlig helg jag haft i storstan. Jag och 26.000 människor till var på Stadium och rockade fett till Ozzy. Häftigt. Vi hade en bra sittplats där vi hade koll på både scen och alla människorna. Det som såg riktigt roligt ut var alla de som gick runt med en Norrlands Guld 3,5 i näven. Här i Norr dricker vi ju den för att få en stund för oss själv. Och det var nog lite svårt i Fredagskväll.

 Jag önskar att jag hade haft en stegräknare på mig. För jämans som vi har travat och gått. Jätte skönt då det var så fint väder, framför allt då på Fredag. Då L. älskar allt vad båtar heter så var det ju bara att hänga med. Han har en stor kärlek till bogserare, så han blev lite nostalgisk men även ledsen då han tycker att många har blivit förstörda då de har moderniserat dem. Lite shopping hann jag oxå med.

Tycker inte om spisar som går på gas. Usch, jag är skiträdd för dem. Men det är en sån i lägenheten så det var bara att gilla läget. Tycker att det är lite gammalmodigt. Kan inte vara så många bostadsområden som har det kvar. Lägenheten  ligger på sjunde våningen, och då jag inte gärna åker hiss, så var det till att släpa sig upp för alla tapporna. Det är väl det som kallas vardags motion. Men är så tacksam för att vi har möjlighet att få låna den.

Innan vi åkte hem blev det en sväng till Malin i Uppsala, vi käkade tårta och firade att vi är så himla bra mammor.

Har nyss även varit en sväng till Gussjö där min mor firar morsdag hos min syster. Vi plockade både liljekonvaljer och styvmorsvioler till henne. Det är liksom ett måste den här dan. Ett parti kubb hann vi oxå med.

Oj, då jag läser det jag skrivit så låter det som ett brev till nån. Men ibland är även  Bloggen som en dagbok tycker jag.

Men nu ska jag bara njuta av den fina kvällen för i morrn är det ju vardag igen.