Då vår son bodde hemma så var det jätteviktigt att jag skulle skrika "JIPPI SEMESTER" då jag kom in genom dörren efter  sista arbetsdagen. Det har jag fortsatt med även nu då han inte bor hemma längre. Problemet är att jag måste skrika så högt för i fjol så jobbade han i Angola och nu är han i Turkiet på jobb. Men jag har nu fått tillåtelse att  det räcker om Emelie hör. Då  både Emelie och Linnea ska sova över hos oss i natt så då är det ingen risk att jag är hes i morrn.

Jag har mitt extraknäck en vecka till innan jag är ledig även därifrån. I morse då jag var där så mötte jag en man med en stor Palm i  famnen. Jaha så nu tänker du ut och låtsas att du är på Hawaii? sa jag. Nää, jag ska på blomdagis svarade han. Fattar ni vad smart...Man lämnar sina blommor där då man åker till stugan eller utomlands. Barn, katt och hund dagis har jag hört talas om, men aldrig blomdagis. Smart iallafall.

Kom att tänka på en artikel jag läste  och som berörde mig. Den handlade om alla de som inte har råd eller vill åka på semester. Förr då tog man foton för att ha i sitt familjealbum, men idag är de offentliga. Man lägger ut dessa på FB och Instagram m.m. För många är detta jätte jobbigt. Så då fotograferar man av vykort eller fotar av  bilder från resekataloger och lägger ut. Sen är det bara skriva några kommentarer under. Som tex: I den här poolen badade vi varje morgon, eller vi åt middag här i den fina restaurangen högt på berget. Vips så har man varit både i Thailand och Hawaii utan att det kostade ett öre.  Smart...men så sorgligt. Var en och en borde får fira sin semester precis som man vill utan en massa bildbevis.

Nä nu jäklar får ni hålla för öronen : SEMESTER JIPPI!!!!!

Kan inte låta bli att visa en bild som inte är från vår semester. 

Vem var det som kastade dit denna sten? Vi stannade till vid Skuleberget förra Tisdagen då vi var till Umeå. Häftig tanke att vattenytan en gång varit längst där uppe då  berget är 295 m.