Undra om det finns nån diagnos som heter bloggskalle. För i så fall har jag fått det. Tycker att det är så kul att skriva, men även läsa andras. Det känns som att man lär känna dessa människor. För många är ju så öppna och skriver direkt från hjärtat. Och det är lite meningen tycker jag. Läste om en kvinna som blev rik på att göra kladdkakor. Tänk att få jobba med det som även är ens hobby. Herregud då skulle jag sitta och skriva hela dagarna.

Igår fick jag hög puls då jag såg på Skalvan. John Gray författaren till boken "män från Mars och kvinnor från Venus" var där. Har läst lite ur boken för jätte länge sen och tyckte att den var rätt rolig och mycket var sant. Men efter att ha sett honom i går så säger jag bara FY FAN vilken hemsk karl. Vilken syn han hade på kvinnor.Går det i repris så se det.

Det är bättre att hålla mun stängd och låta folk tro att man är en idiot, än att öppna den och visa att man är det.

Nej nu ska jag ta och kolla genom trav programmet. Inga fler Harryn här inte. Hädanefter så ska jag ta ut hästarna själv. Köper en Harry varje Lördag, men vinner jag nåt då? Nix. Kanske är det ikväll det händer. Då ska jag ta tjänstledigt och bara göra det jag tycker är kul.

Ha nu en skön Lördag och ska ni ut på isarna så glöm inte dubbarna och framför allt klä er varmt.