Har blivit en jäkel på att åka skridskor. Men inte ute på isen utan inne hos mig. Det är så att jag köpte en flaska med Shine spray, ni vet sånt där som gör håret blankt och fint. Visst, det funkade men.... även golvet blev blankt och fint och HALT. Rena rama blixthalkan. Även fast jag har gått ut på altanen och sprayat mig så har golvet ändå blivit svinhalt om jag gått in för snabbt. Och man ska absolut inte ha nylonstrumpor på sig, för då är man riktigt ute på hal is.

På tal om nylonstrumpor, varför kan inte gubbarna oxå skaffa sig nylonstrumpor. För ni ska se vad otroligt mycket ludd det blir inne i herrarnas dusch jämfört med damernas. Det fastnar väl mellan tårna på dem och sen då de duschar hamnar det där på golvet. Varför det inte blir lika smutsigt inne hos damerna beror nog på just strumbyxor. Då man har dem så får man ju inge ludd mellan tårna. Förresten visst var det lite gulligt då man förr sa kalasbyxor.

Såg att Madde nu har förlovat sig. Men då tydligen Aftonbladet var först med nyheten så måste Expressen vara lite värre, för jag såg en löpsedel där det stod med stora bokstäver att Madde gifter sig. Oj,oj vad de får mycket att skriva om ett tag framöver.

Idag kom det en riktig snöby så de blev lite vitt ute. Gissa om alla barnen blev glada. Dels att få gå på badis sen kom det snö oxå. Så då var det livat på jobbet. Nä nu laddar vi inför sista arbetsdagen denna vecka. SKÖNT.

 Nä jag ångrar mig. Vill inte att gubbarna ska ha  strumpbyxor, efter att ha sett den bilden.