Vad kan man förvänta sig av en dag som börjar med att man måste kliva upp..... Nog är det bra mysigt att få en riktig sovmorgon. Blev lite sent igår för att jag bestämde mig för att äntligen börja läsa en av alla de böcker som ligger och väntar på mig. Det blev Sandmannen av Kepler som blev den första. Oj, så spännande, kunde inte sluta läsa. Så nu känns det nästan som att jag vore bakis. Problemet är att jag hinner ju knappt lägga huvudet på kudden så somnar jag. Så det gäller att böckerna är spännande, för hur många gånger så har jag läst några sidor och sen somnat, kvällen efter så får jag börja om från början och så kan det hålla på tills jag ger upp den boken.

Det finns ju en hel del roliga små händelser som har hänt på badis, en av dem hörde jag berättas igår. Det var en klass med lite äldre elever som hade simundervisning. Då simläraren sa att nu ska ni simma bröstsim så frågade en av tjejerna. Får vi använda armarna?....

Nu ska jag skriva nåt som jag vet att jag borde skämmas över att ens tänka tanken. Värsta I-landsproblemet. Men nu kommer det......Vi har så jäkla kallt vatten i kran. Jag har ju nästan frostskador i käften. På sommaren så är det alltid pissljummet , men på vintern då är det verkligen is kallt.  Behöver inte lägga i nån is i saftglaset precis. Ja så då har jag fått det sagt.

Jag har fått så många snälla kommentarer om att jag ska krya på mig osv. Så gulliga ni är. Men jag vill förtydliga att inte var jag så dålig som jag kanske fick det att låta ( trots 2 dl snor) Utan jag har ju jobbat hela veckan som vanligt och det har gått så bra så. Men man ska vara rädd om sig, det är sant. Det finns ju flera tusen olika sorters sjukdomar men bara en hälsa. På tal om hälsa. Om flickorna niger för en  då de hälsar eller tackar då börjar man nog bli lite gammal eller hur? I går så neg en flicka då hon tackade för nyckeln jag gav henne till skåpet. Så väluppfostrat och fint. Men det kändes lite ovant. Drog handen över huvudet för att kolla om jag hade papiljotterna kvar i håret.

Nä nu ska jag ner och se vad badis har för spännande att bjuda på idag. Men först nåt klokt jag nyss läst:  Den högsta belöningen för människans arbete är inte vad hon får för det utan vad hon blir genom det. Hmm....

Så då förstår ni att jag är rätt stolt över att få vara en badtant ;-)