I morron så går Björnen ur idet enligt sägen. För mig får han gärna fortsätta att sova. Dessutom så är det väl dymmelveckan nu? Det är ju då man ska utföra så lite aktiviteter som möjligt enligt gammal tro. Det tycker jag är en bra ide. Men tyvärr så är det nog inte så populärt varken här hemma eller på jobbet. Så jag kör på som vanligt.

Jag gillar verkligen Påsken. Det är en så mycket lugnare helg och inte så många måsten som det är runt Jul. Dessutom infaller ju Påsken då det är vår. Men visst är det lite knepigt att vi firar en händelse som egentligen är jätte sorglig. Vet ni vad rövarna som oxå blev korsfästa och hängde på korsen bredvid Jesus sjöng? ♪♪ Vi hänger med, vi hänger med ♪♪ 

I helgen har vi haft riktigt April väder, med både sol och lite regn. Har försökt att vara ute så mycket som möjligt. Fick ett tips om en blåsippe backe som finns här på ön och ska vara nåt helt otroligt vacker. Så i går tog vi oss en skogspromenad för att leta igen den. Men det är nog lite för tidigt då vi bara såg några sippor som var utslagna. Då Blåsippan inte är fridlyst här så plockade jag med mig några hem i allafall.  Om nån vecka så får vi göra en ny tripp dit och självklart så kommer kameran att få följa med.

Nu ska jag ta och krypa upp i soffan och ladda batterierna inför denna vecka. Men först så måste jag bara få dra en liten fräckis som jag kom att tänka på i dag då jag tyckte mig se en geting.

                                                                

Drängen hade blivit stucken på sitt allra heligaste av en geting och hans intimaste kroppsdel svällde upp. Drängen gick in till bondmoran för att få råd.

- Kyl ner den med lite fil så går svullnaden ner. Drängen gjorde som bondmoran sa och tog fram en tallrik fil. När han stod där och precis hade doppat "familjelyckan" i den svalkande filen så kom pigan in och ställer sig och stirrar. Drängen blev irriterad och snäste.

- Har du aldrig sett en sån här förut?

-Jodå, många gånger men jag har aldrig förut sett hur man laddar den.

                                                           ♥♥♥♥♥♥♥

 Som ni ser så fick jag dryga ut min Blåsippe bukett lite. Men visst är de vackra.