Att inse att man är okunnig är ett bra steg mot kunskap.

För jag är nog lite trög då jag inte riktigt förstår hur man menar då regeringen säger att de tänker ge 100 miljoner till landstingen totalt för att sjukintygen ska bli bättre??? Jag blev då inge klokare då jag försökte läsa mig fram till ett bra svar för det stod nåt sånt här:

Både SKL och Försäkringskassan ser ett fortsatt behov av att utveckla kvalitetsarbetet. I det fortsatta arbetet genom Sjukskrivningsmiljarden för 2014-2015 lyfts kvalitetsfrågorna fram i ett bredare perspektiv. Flera olika insatser pågår som till exempel förbättrad samverkan och fortsatt utveckling av den digitala kommunikationen.

Det är ju en jäkligt massa pengar eller hur? Är det papperet eller bläcket som ska bli bättre? Det står inget om att det är vården de menar.  Det är väl lika förbaskat läkaren som skriver sjukintyget så då är det väl de som ska skärpa sig om nu inte Försäkringskassan förstår vad de skrivit. Jag tänker inte ge mig in i en diskussion som jag inte vet så mycket om, men visst låter det väldans knepigt att dessa pengar som ska användas till en "utveckling av den digitala kommunikationen" ska göra alla sjukskrivna snabbt friskare.... eller var det inte det som de menade......??? Det sägs att det är när man fattar att man ingenting begriper som man äntligen förstår.

   Men tänk om de kunde be mig om hjälp istället.  Jag är ju en fena på  att klona folk så då får ena delen vara hemma och vila och den andra gå och jobba. Bra ide eller hur?            

                   


                                                                                                                        

 Det är klart att Johan gick till doktorn. Snoppen såg ju ut som en korkskruv och doktorn försökte naturligtvis att hjälpa honom.
- Jag ska skriva ut en kraftig medicinering.
Någon vecka senare kom Johan på återbesök, doktorn undrade:
- Nå, har medicinen hjälpt?
- Njaaa, sa Johan, det var väl inte direkt medicinen som fixade det, men det är faktiskt bra nu. Jag råkade komma in på en herrtoalett och där fick jag se en kille som stod vid pissrännan. Då han var klar skakade han av snoppen. JAG HAR ALLTID VRIDIT UR DEN!!