Nämen, vilket väder vi har. Hela helgen har ju varit som rena högsommaren. Så i går vi tog med oss lunch och åkte ut till klipporna för att njuta av solen. Vi har just införskaffat oss en ny kikare då den gamla har helt lagt av. Tycker det är så kul att sitta där och spana in fåglar m.m. Nu undrar ni väl om jag är nöjd med den. Jorå, Lennart såg till och med Pingviner!! Så då kan man väl inte klaga.

Jag har hittat ett recept på crepes som såg så himla gott ut. Men det skulle vara kantareller i den, och det har ju inte jag hemma. Så vi packade fika korgen och gav oss iväg på en svamptur på eftermiddagen. Vi hade gått rätt så långt utan en endaste svamp i sikte då jag plötsligt halkade på nåt. Först så trodde jag att det var en gammal rutten Karl Johan men så var det inte. Det var koskit. Men vänta nu.....Det finns väl inga kor i skogen? Det är då jag kommer ihåg att jag hade googlat efter Björn spillning en gång. Det är BJÖRN SKIT! Dessutom rätt så färskt. Jag lovar att både L. och jag fick en jäkla fart i riktning mot bilen. Så det blev ett par liter blåbär istället, men hade ögonkontakt med Opel Vectran hela tiden.

För fyra år sedan så lyckades en kille fånga både en björn och en räv på samma film bara nån kilometer ifrån där vi bor.  Så sätt på ljudet och njut av en fin naturupplevelse.

http://www.youtube.com/watch?v=Rx8rJvxz08Q               

När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man ibland att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är helt annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.
Källa: Nalle Puh