Kan verkligen inte klaga på den här dan heller.

 Var så roligt att få sitta med min ungdomskompis Eva och prata gamla minnen i går kväll. Det är bara det att man börjar inse att man är gammal. Inte börjar bli gammal utan att man är det, då vi blickar tillbaks och upptäcker vad mycket som hänt. Jag trodde att det var 5 år sen sist vi träffades på riktigt. Men det visade sig var 11 år sen. Oj,oj.

Har haft min mamma på middag i eftermiddag. Då hon absolut vill spela Bingo Lotto så fick vi offra oss och spela med henne. Vann jag nåt???? Nix, men mor vann 100:- så hon var så glad. Innan det började på TV så spelade vi Fia med knuff ett par gånger. Tror ni jag vann???? Nix. Min mamma är 85 år och börjar se så dåligt. Så det är ju roligt att kunna hitta på att göra nåt som hon klarar. Fy sjutton för att mista synen.

Har köpt lite mer plant som jag nu skall ut och plantera. Vi har sol på vår tomt till nästan 22.30, så jag har lite tid på mig. Det går i allafall inte så bra att sova då det är så ljust.

Man blir aldrig för gammal för att lära sig nåt nytt. I går då jag slappade i solstolen och lyssnade på radion så var det ett program om insekter. Då säger de att precis som vi människor så hälsar myrorna på varandra och vill bjuda på nåt, tex vi bjuder ju på kaffe. Men myrorna spyr på varandra istället. Men kan det vara sant. Att myrorna går runt och spyr varandra i ansiktet hela tiden. Tänkte att jag måste ta och googla på det.

Nä nu ska jag ut i sommarkvällen och fixa lite skit under naglarna. Samtidigt ha lite koll på myrorna så det inte är nån som tänker hälsa på mig.