Jag är inte medlem i Mensa och det är väl därför som jag har lite svårt att förstå vissa saker som händer ute i världen. Läste  att ett teleskop vid Sydpolen har lyckats fånga upp ett eko från Big Bang????? Men herregud... det var ju 14 miljarder år sen som den stora smällen var. Fattar ni vilken jävla smäll det måste ha vart om ekot fortfarande finns kvar ute i rymden. Hur kan man veta att det är ljudet från just Big Bang och inte från nån vetenskapsman som råkade ha käkat ärtsoppa just den dan och gått lite på sidan i riktning mot teleskopet. 

Men passagerarplanet som försvann i Malaysia det kan man inte hitta. Visst är det väl konstigt att idag med all teknik  på land och ute i rymden med satelliter så borde man väl för fridens namn kunna hitta ett så stort plan? Ja,ja man ska väl inte förstå allt, men jag tror ....  Äsch jag behåller det för mig själv. Winston Churchill sa nåt rätt så klokt: Den nyttigaste läxa livet lärt mig är att idioterna många gånger har rätt.

I morse var det alldeles vitt ute och jag tror att det var många som ville dra för persiennerna igen. Men inte alla, för några har visst saknat snöskottningen i vinter. Det kom bara ett par centimeter och det är några plusgrader ute och man vet då att strax efter lunch så är snön borta igen. Men jag hörde  allt hur några av mina grannar var ute och skottade. Inte skönt att väckas av ljudet från en snöbjörn som skrapar mot asfalten. Trodde först att det var ett nytt passagerarplan som var ute på villovägar.

Nu ska jag ta och göra mig redo för denna Tisdag. Börjar med att införskaffa en ny nässpray. Köpte en dyr jäkel på Apoteket igår som skulle var så bra då man känner av bihålorna. I helsicke heller..... jag trodde att jag skulle kvävas. Det visade sig att jag nog var allergisk mot den. Det var ingen rolig eftermiddag där på badis då jag fick gå med munnen öppen för det var enda sättet att få luft. Hade inte varit dumt med en Big Bang i näsan just då.