Om ni känner lukten av nybakade bullar så är det jag som bakat. Nu ska jag bara göra "sommarsaften" den gamla ocial saften finns ju inte längre, men istället så får det bli mor mors saft. Nästan lika god. För nu är det ju nästan sommar. Den saften och bullar en dag då solen skiner och det luktar  gott av grönskan ute då blir jag lycklig. Dessutom  då Emelie kommer hit till farmor efter skolan nästan varje dag så är det så roligt att få bjuda på  go fika. 
Att baka lite bullar går ju rätt så fort men tänk om jag kunde ge fan i att söla ner så in i nordens. Det tar ju längre tid att städa upp efter mig än att baka.

Det står varje dag i tidningarna om hur barn far illa och nu är det ju stora rubriker om de kidnappade flickorna i  Ohio och den tvåårige lilla killen de hittade död i en bil. Detta har ju inte undgått någon, så Emelie som nu snart är 11 år har frågat massor om detta. Tyvärr har jag inge bra svar. Men det är ändå roligt att diskutera med henne och få höra hur hon tänker om både ditt och datt. Dessutom så har hon ganska bra lösningar på det mesta. Även om de inte alltid är genomförbara. (Tror hon är lite lik sin farmor där)
 Hon frågade mig om vad jag var mest rädd för då jag var barn......Jag fick tänka länge men kom ändå inte på nåt som jag var så där riktigt rädd för. Att nån skulle dö var ju förstås en otäck tanke.  Men annars så var det åskan på sommaren som jag nog var mest rädd för. Så jag inser att jag levde i en ganska trygg värld trots allt. Även om det hände lika hemska saker då både nära en och ute i världen, så var det nåt som aldrig jag fick veta.

Ibland lyckas jag verkligen göra impulsköp som är bra och ett av dem  är grytlappar av silikon. Bort med alla gamla pannlappar som blir skitiga på en gång. Dessa är ju bara att skölja av. Passar mig perfekt, ingen grytlapp i potatis gratängen längre. 
Nu ska jag strax ner på personal möte som av nån anlednig alltid är på min lediga tid. Men bara gilla läget. Ha nu en skön helg alla ni fina människor.
 

Ett av mina bättre impulsköp.