Fick en kommentar från en besviken bloggare idag. Han tycker att det är tråkigt att många av oss inte kan gå in och läsa i hans blogg utan att han först har lämnat en kommentar. Kan förstå lite hur han känner. Jag försöker att gå en bloggrunda så ofta jag hinner, men det tar mycket tid. Dessutom så är det själva skrivandet som jag tycker är sååå roligt. Nu har jag bestämt mig för att göra en sån där "dessa bloggar följer jag" lista. Då missar man kanske inte nån. Så förlåt om det är fler som känner likadant. Det viktigaste för mig att  ni vill läsa och sen kommer  tillbaks. Kommentarerna ni ger är ju en bonus förstås.

Då jag nu skriver om besvikna och ledsna människor så kommer jag att tänka på en kvinna som jag har sett nästan dagligen gå förbi hos oss. Hon ser ut som att alla världens bekymmer ligger på hennes axlar. Man ser på hennes kroppsspråk att hon är mycket olycklig och vill nog helst inte synas alls. Tittar ner på sina skor då hon går och har alltid gråa kläder....... Men så hände nåt i somras. Där kommer hon med en barnvagn. Hon skiner som en sol, hon har en röd tröja på sig. Håret är kammat och hon har huvudet högt. Hon utstrålar lycka. Jag har aldrig hälsat på henne då hon inte vill ha ögonkontakt, men nu log hon mot mig och jag sa hej. 

Jag vet inte om det var hennes barnbarn eller vem/vad som låg i vagnen. Det spelar ingen roll, men att se hur lycklig hon var gjorde mig oxå så glad.

Måste bara avslutningsvis få berätta om nåt som inte gör mig glad. Jag har 5 balsamflaskor och en halv shampo flaska i duschen????? Man ser ju inte skillnad på vad som är vad. Så jag köper hela tiden fel. De lockar ju med att köp två och spara 2:-. mer brukar man inte tjäna på dessa köp.  Men som sagt jag bär alltid hem balsamflaskor.

Nu är det ju så att L. ser nog inte nå bättre. Eller?? För han brukar nästan alltid tvätta hela sig med balsam. Jag tror att han gör det för att det står med rätt stora bokstäver GER VOLYM. Då han nu har massor av hår på skallen så är det nog nåt annat som han tänker på. Hmm.....Har jag snuskig fantasi nu?

Nu laddar jag för jobb sen kräftor hos Fotvårds Birgitta. Men ni måste bara få se vilken otrolig utsikt vi hade från vårt sovrumsfönster igår kväll.  Ha en fin helg alla.

Först lite rosa himmel  men sen....


  var det som att tända en brasa. Såååå vackert