Då har jag varit till huvudstaden för andra gången på drygt en vecka. Men för oss Norrlänningar är ju 40 mil ingenting, så man kan säga att Stockholm ligger  nästgårds. Ni vet att sörlänningarna ger sina barn en glasspinne då de lämnar affären för att de ska hålla tyst tills de kommer hem, men vi som bor här i Norrland  ger barna en 3 liters Bigpack så den inte hinner ta slut innan man är hemma. 

Jag har alltså varit till Globen på rockkonsert och lyssnat på Judas Priest. Nu är jag ju ingen riktig hårdrockare. Men bor i hop med en som är det och jag hänger gärna med på konserter och måste säga att det alltid är en upplevelse.

 Sångaren i Judas Priest är  nånstans mellan 60 och 70 och håller igång som värsta tonåringen. Sen är säkert 80% av publiken män och många av dem i samma ålder. Så gissa om jag var nå nervös då jag såg  hur de började headbanga. Alltså snurra med huvudet som värsta fläkten. Herregud ...de flesta av dem har ju säkert högt blodtryck....Jag  började repetera det vi lärt oss på HLR utbildningen (första hjälpen)

Ser lite lustigt ut då 10.000 vuxna personer sträcker upp sina armar och gör hårdrocks tecknet i takt till musiken. Ni vet då man riktar pek och lill fingret med en knuten näve i luften mot scenen samtidigt som de tror att de sjunger med. Men de låter mer som en skock med får som bräker....(förlåt)

Sen har vi volymen...Sångaren Rob Halford har en otroligt bra röst som säkert skulle höras bra utan högtalare......Men hårdrock ska ju spelas högt.... så jag behövde inga öronproppar den natten för jag hade fått tinnitus och Lennart kunde snarka och leva om hur mycket han ville.

Då jag läser vad jag skrivit så kan man ju tro att jag är en gnällkärring som hellre borde sitta hemma i köket och lyssna på Sven Ingvars.....Nä, knappast.....

Tror inte att Lennart och jag nånsin kommer att sitta på en parkbänk och mata småfåglar utan vi fortsätter att rocka fett.....