Ledig idag, så då passade jag på att besöka frissan. Det är lika skönt som att gå på massage. Men det är ju halvstorm ute och regnar. Då jag alltid cyklar så var det ju inte så lyckat idag. Var snygg i håret som en filmstjärna när jag gick ut därifrån men nu är det mer som den gamla badtanten igen fast lite ljusare. Jag har en sån där regncape/poncho som jag brukar använda då jag cyklar i regnet. Men jag såg ut som en fladdermus då jag susade fram, den blåste upp som värsta parasollen.

Tyvärr så måste jag ut igen för har ju trappstädningen kvar, förstår att jag varit lite bortskämd som har haft L. hemma så länge. Färdtjänst då jag vill. 

På tal om regn, tänk vad vi har det bra som faktiskt får regn. Tänker på så många i världen som önskade inget annat än att det kom några droppar. Dessutom så badar vi i dricksvatten, vi spolar ner vår skit med dricksvatten, vi skurar våra golv med dricksvatten, vi vattnar våra blommor med dricksvatten m.m Det är ju helt fantastiskt vad bra vi har det. Så va fan låt det regna.

Men nu allra först så ska jag kolla lite på presskonferensen med grabbarna som kommit hem från Etiopien. Tur att jag satte på mig vattenfast mascara i morse för det lär väl behövas. I morrn blir det nog Korsmässomarknad, där de säljer allt som har skördats nu i höst. Så då får man passa på att inhandla lite grönsaker m.m. De säljer även hantverk och hembakat m.m. Jag brukar alltid passa på att köpa honung och L. tunnbröd. Sen är det konstutställning av lokala konstnärer. Det finns ju så många fantastiskt duktiga som man inte känner till. Men man kanske skulle börja med biodling själv det är ju bara att söka bi - drag eller bi - stånd.

Ja så det är vad jag kommer att göra. Ha nu en fin helg alla ni underbara som läser min blogg och ni som skriver så snälla saker. Kram på er.

Ni vet väl att morötter är bra för synen. För ni har väl aldrig sett en kanin med glasögon.