Åter en jobbarhelg är slut. Lite annorlunda eftersom vi hade simtävlingar idag. Det var Miniracet och då är det de yngre barnen som tävlar. För många var det allra första gången de var med i en tävling och då pirrade det ju lite i magen förstås. Dessutom så är det alltid stor publik på de här tävlingarna då föräldrar, syskon och övrig släkt ställer upp. Vilket är bra då barnen behöver både hejarop och lite tröst om det inte går som de tänkt. 

Hur lärde ni er att simma? Jag och mina syskon badade alltid i en insjö där det bara var lerbotten. Det fanns en brygga som vi kunde hålla i oss i och fram tills dess vi lärt oss att simma så fick vi stå på en sten som fanns där någonstans i gyttjan. Vi fick leta med fötterna tills vi hittade den och då kunde vi doppa oss.

 En dag då vi var ute på en liten fisketur i grannens eka så såg jag så vackra Näckrosor. En sån ville jag ha.... Jag  sträckte på mig och tog tag i en stjälk och drog...men som ni vet så är det nästan omöjligt att slita upp en Näckros.  Så jag åkte med huvudet före ner i vattnet.  Det var nog inte så djupt men jag blev så rädd och sprattlade med både armar och ben.......jag höll mig flytande och tog mig framåt.....jag kunde ju simma! Jag tog Baddaren på första försöket....

Just idag hoppas jag att ingen ger sig ut i en båt för det blåser 26 m/s på Höga kusten bron och den är stängd för all tung trafik. Vet inte om det blev nåt personbästa i bassängen idag. Men jag slog då mitt eget rekord då jag cyklade hem. För jag hade sån medvind så behövde bara ta tag i styret och slå mig ner på sadeln och vips så var jag hemma vid postlådan. 

                          Tur att det inte var såna här vågor inne i bassängen idag.

                              

 Nu för tiden så håller jag till och med i metspöt med båda händerna för att inte ramla i. (jag vet att jag inte hade flytvästen på mig)

                                

  Skit i rekord... Det är nog säkrast att cykla då det är så här lugnt och fint.