Jag misstänker att jag inte har varit ensam om att ha haft Måndag idag. Men så infinner det sig en skön känsla då jag har kommit på  att det är Fredag i morrn.

 Tänk att vi har så mycket att prata om då vi träffas i personalrummet nere på badis, trots att vi träffas nästan varje dag. Alltid är det nån som har nåt nytt att berätta som vi aldrig ha hört förut, eller så har man glömt och det är roligt att få höra det igen.

 I morse berättade vår vaktmästare Sune om en rolig händelse. En morgon då han kom till jobbet så låg det en fiskmås och simmade på bana ett. Den simmade fram och tillbaks helt oberörd. Men då han hade simmat så han klarat simborgarmärket tycket Sune att det var dax att försöka få ut honom igen. Så en av badvakterna hoppade i och simmade mot måsen. Då vände den om och simmade till trappen så den kunde gå upp ur bassängen. De öppnade dörren ut mot altanen och måsen promenerade ut som om inget hade hänt. Men förmodligen så mådde den inte så bra av klorvattnet, eftersom den inte flög ut istället. Men nu har ju den måsen nåt att berätta för sina måsvänner, för han är nog rätt så ensam om att ha tagit simborgarmärket i en simbassäng. Bad anka har man ju hört talas om men bad mås???????

Vi skriver dagbok nere på  badis. Oftast står det mest bara vad det har varit för väder eller om nån av hos har varit borta osv. Men då det händer nåt roligt eller tråkigt så skriver vi ju upp det oxå. Det är så kul att kolla i dessa böcker för tänk vad mycket som hänt och som man glömt. Tror att jag ska ta och läsa lite i morrn på lunchen, det var ju ett tag sen.

Ha nu en fin avslutning på denna vecka. Vi hoppas på värme och sol. Idag har vi värsta Aprilvädret med både sol och regn om vartannat. Nån hörde åskan idag så den kommer nog med värmen nu.