Ja då var man tillbaks till verkligheten igen. Gissa om det var synd om mig i morse då jag satt på sängkanten och klockan var var 4.45. Men det gick över då jag kom ner till badis. Alla är så fantastiskt gulliga. Så välkommen jag har känt mig. Massor av kramar har det blivit. Jag promenerar till jobbet och jag svär på att jag såg Lodjurs spår i morse. Det hade kommit nån centimeter med snö i natt så alla spår syndes så väl. Jag känner igen katt, hund, räv och rådjurspår och det var det inte. Alldeles för stort och det var ingen människa som hade gått före mig. Grannen matar rådjuren så det kan ju vara det som lockat till sig Lodjuret. Kändes lite läskigt ska jag erkänna. Ifjol blev jag jagad av en tam räv då jag var på väg till jobbet. Jag skrek och sprang, men han följde efter mig. Han tyckte nog att jag hade en mumsig matlåda den dan, det var bruna bönor. Hmm.

Månaderna innan operation var jag verkligen vimsig. Två gånger glömde jag att sätta i linserna innan jag gick till jobbet och märkte inget förrän efter ett par timmar. Hur jag överhuvudtaget kunde slå in nåt i kassan begriper jag inte. Om kassan stämde??? Nu pratar vi om nåt annat.

Det har börjat snöa ganska ordentligt nu, hoppas att det inte kommer så mycket. Är såå nöjd med det vi har. Men mer än vi hade ifjol kan det nog inte bli. Kolla här ska ni få se hur mycket vi hade. Nä nu ska jag ta och krama om Lennart lite extra, fick blommor av honom då jag kom hem. Ha en fin allahjärtans kväll. ♥♥♥