Jag tror att veckorna går så fort därför att det är så många Fredagar i veckan nu för tiden. Först så är det ju Lill Lördag på Onsdag och då har vi ju Fredag på Tisdag. Sen har ju Fredag blivit som en helgdag och då blir ju Torsdagen som en Fredag. Sen kommer ju Lördagen och då har vi ju riktiga Fredagen före. Alltså tre Fredagar i veckan.

Så om man nu ska städa innan helgen så får det bli på Måndagar eller hur? Har märkt att många vill ha en ursäkt eller anledning till att äta och dricka gott. Så då är det ju toppen om det är Fredags mys mest hela veckan. Men jag tycker att man inte måste ha en särskild anledning för att festa till det utan passa på medans man har tänder kvar i käften och smak och luktsinnet kvar. För vem vet....

Men nu är det trots allt den riktiga Fredagen i morgon och då blir det beröm fika på simhallen. Vi var och lyssnade på Jan Bylund (stå upp komikern) för nån vecka sen och då tipsade han om just det. Kanon bra idé att ge varandra beröm på just  Fredagsfikat för att vi gjort ett bra jobb under veckan. Är så lätt att glömma bort det.  För vi har alla gjort vårt bästa och vi är ju verkligen DUKTIGA.

 Nu säger jag trevlig fredag  och kom ihåg att ditt värde minskar inte bara för att någon inte inser hur värdefull du är.

                                                   KRAM