Jag brukar nästan alltid halvligga i soffan då jag kollar på TV. Men nu efter operationen så kan jag inte det utan måste sitta rätt upp och ner i en fåtölj. Har gått riktigt bra tills igår då jag såg Lennart sträcka ut sig där. Faan så avundsjuk jag blev. Jag vill ju oxå ligga så där mysigt. Jag har köpt en sån där mysig pläd med lurv på ena sidan och den är ju mysig att krypa in i, men tänk att få ligga på soffan med den på sig.

Men så koncentrerade jag mig på vad som var på TV:n för att få nåt annat att reta mig på. Men det blev inte så. Nä, jag fick så dåligt samvete. Där visade de hur hemlösa i Malmö (ligger i sverige) stod i kö för att få komma in och värma sig i nåt härberge. Sen visade de en snutt från programmet "Mot alla odds" där alla är riktigt handikappade. Inte för att jag förstår varför man ska ge sig iväg till Afrika för att gå en massa mil då man inte ens kan gå. Men iallafall så skämdes jag för att jag satt där i min fåtölj och hade tårar i ögonen för att jag inte fick ligga och kolla på TV. Nej skärpning Annika!!! Tålamod för om ett par månader kan nog jag oxå ligga där och mysa.

Nu har de äntligen kommit på varför Zebran är randig i svart och vitt. Det är för att lura Bromsen?? Herre gud vilken tur att det äntligen har löst den gåtan Dessutom vet de nu att Zebran är svart med vita ränder och inte tvärtom. Bra va.

Fredag idag igen. Ska göra det bästa av den. Hoppas att alla andra som hälsar på här hos mig också får en riktigt fin Fredag med mys i kväll. Tänk då på mig som sitter där rätt upp och ner i min fåtölj. Fast jag har ju min mys pläd förstås.

Snälla flickor kommer till himlen, andra flickor kan komma hur långt som helst