Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar. /Nalle Puh

Jag skulle verkligen inte vilja möta en Björn i skogen, men inte skulle jag väl bli förvånad om jag gjorde det. Alla vet väl att det finns Björn i Sverige. Lika förbaskat så blev en Älgjägare sååå snopen då han fick se en Björn. Om han hade sett en Elefant så kan jag förstå att han blev häpen och tog kontakt med en journalist.  Eller som idag då de har sett Björnspillning i en grann by. Inte är väl det konstigt om Björn flyr skogen nu då det är Älgjakt...Han kan väl inte ha koll på om det är Björn eller Älg de jagar. Dessutom så finns det ju så mycket godare mat än Blåbär runt stugorna. Det står ju en soptunna full med godsaker utanför varenda kåk.som dessutom har stått i ett par veckor i värmen och luktar (inte) så gott. Visst är det lite läskigt att veta att det finns en Nalle runt knuten men......

På tal om värme så var vi i Stockholm i helgen för att bl.a heja fram vår måg Dan då han sprang halvmaran. Jämans vad varmt det var. En helt underbar dag för oss som inte tok sprang utan som bara tog det lugnt och strosade runt i Stockholm. På kvällen var vi i Uppsala för att uppleva kulturnatten som hade runt 600 olika aktiviteter. Massor av folk i farten  och mycket skojsigt att se på. Vi hann även med att  besöka Botaniska trädgården där jag kan sitta och chilla hur länge som helst. Slutligen innan vi åkte hem på Söndagen så blev det ett besök på Järnvägsmuseet i Gävle. 

Snart har vi helg igen och vad vi hittar på då vete gudarna. Det enda säkra man vet om framtiden är att det blir mindre av den.

Linnea gav pappa Dan en stor lycka till kram...och tänk vad det gjorde susen, för han klarade hela loppet trots värmen

Själva tog vi det lugnt. Här är det Linnea och jag som blir fotade men.....

  Jag ville göra ett roligare foto och bestämde mig för att leka paparazzi. Gömde mig i en buske och bad Lennart se ut som en bodyguard som vaktade på sin dotter och barnbarn. Visst blev det bra?

Lennart han gillar tåg han...

Visst vore det väl på tiden att han köpte sig en ny telefon?

Nä nu är det kväller och dax för sängen. Ni vet ju att den som sover syndar icke.