Vet inte om jag ska kalla mig djurvän. För vi har nämligen fått påhälsning av ett helt gäng objudna Bananflugor. Inga trevliga varelser precis.. Har läst en hel del knep om hur man ska få bort dem.  Som  t.ex  att hälla upp lite vin i en skål och då de älskar denna ädla dryck så finns en stor risk att de drunknar. Men jag missade en viktig detalj.....det ska även vara diskmedel i så ytspänningen försvinner för annars så kan de göra precis som Jesus gjorde då han gick på vattnet.

Jag hann inte mer än hälla i en skvätt vin så kom dessa otrevliga flygfän och satte sig ner för att dricka. Det var då de efter ett par klunkar lyfte och flög iväg igen som jag förstod mitt misstag. Jag hade fixat värsta Fredagsmyset till dem. För nu blev ju flugjävlarna aspackade och började sätta på varandra. Den ena var pilskare än den andra. De satt helt ogenerat på våra köksluckor och gjorde små Bananfluge bebisar. Så om nåt dygn så har vi väl ännu mer flugor. Hoppas att de blev riktigt bakis med en dunder huvudvärk. Hmmm......undrar just vart de har kräkts isåfall? Har verkligen inget emot invandrare....men hör inte dessa bananflugor hemma i ett land där det växer Bananer? Skulle tro att de skulle trivas och ha det bättre där än i mitt kök.

Får väl hoppas på lite kyligare dagar för då kan jag göra korsdrag och då fryser de väl ihjäl. Men nu vet jag i allafall att även små Bananflugor har känslor.

Ha nu en skön helg alla finingar.