God fortsättning....Det betyder väl att man ska fortsätta att äta av det goda. Skinka och Jansson kan jag nog sluta äta så här efter fyra dagar men....CHOKLADEN.....Dessa underbara chokladaskar. Jag har ju läst att choklad är nyttigt men hur nyttig är den egentligen? Att både hjärtat och ens humör mår bra av den visste jag men så hittade jag detta........

Choklad är en vegetarisk kost då den tillverkas av kakaobönor. Bönor är ju en grönsak och socker tillverkas av betor som oxå är nyttiga grönsaker. Sen innehåller choklad mjölk som är hälsosamt.  Dietrecept: Ät choklad före varje måltid för den tar bort matlusten och hungern och om vi äter mindre mat så går vi inte upp  i vikt. Choklad innehåller antioxidanter som förhindrar åldrande och ger oss energi, då innebär ju det att ju mer vi äter ju yngre blir vi.....

De som säger att lycka inte kan köpas för pengar har nog aldrig ätit Choklad. Dessutom sägs det att det enda sättet att bli kvitt en frestelse är  att ge efter för den. Så jag frossar på tills det tar slut.

Nu handlar det inte bara om en chokladask,  för jag köper alltid ett par själv och dessutom så har vi fått några av våra vänner osv. Såg bl.a en så fin choklad ask som skulle bli en perfekt kakburk. Denna gick ju inte att köpa utan choklad så......

 Visst är den fin? Chokladen var kanske inte så god men jag är inte så kräsen, bara det är choklad.

                         

 Men jag rör ju på mig lite oxå, som i morse då jag tog  en promenad ner till badis. Är så glad att det är fullmåne nu då vi inte har nån snö som lyser upp....För risken finns ju att jag går fel och hamnar i vattnet....För även om jag är en badtant så vill jag inte bada ute nu.....Suddig bild men det blev kanske rimfrost på linsen och dessutom var det ju tidig Söndagsmorgon......

                    

Men ikväll blir det popcorn för vi ska på Bio och se "En man som heter Ove"

                                  GOD FORTSÄTTNING