Jag kan inte låta bli att känna på mina armar och ben. Det känns som att jag har ömsat  skinn och blivit minst 20 år yngre. Hur har nu detta gått till? Jo, jag har varit på Aufguss. För er som inte vet så är det är en tysk bastukultur som är rätt vanlig i Sverige under senare tid. Skillnaden på en vanlig bastusittning och detta är att man har en bastuvärd som använder en speciell handduk för att vifta ner värmen och sprida doften av de olika aromer som används. Man sitter oftast mellan 5 och 15 minuter och har olika teman. Vi fick smörja in oss i peelande salt/olja och mjukgörande honung. 

Det blev otroligt hett då han viftade med denna handduk efter konstens alla regler. Måste erkänna att då jag satt där i hettan med grovsalt, olja och honung på kroppen så började jag rätt snart känna mig som ett saftigt Revbensspjäll. Men känslan efteråt var helt underbar.

Får väl säga som Finnen sa" Varför slösa på duschvatten då man kan svettas bort skiten"

Ja det är alltså inte bara jobb som gäller utan lite skoj emellanåt. Den här veckan är det  föreläsningar som gäller. I går var jag på en som handlade om - Interkulturell kommunikation - Av 10 badbollar så får den bara 3 därför att jag nickade till flera gånger och missade nog det som var bra. Imorgon blir det två nya. Först  "ett cp-bra liv" med Jörgen Eriksson. Sedan en föreläsning  som har titeln "jag anmäler mig till att uppdatera din svenskhet"med Zanyar Adami. Ska bli intressant. Dessutom ska jag se till att vara utsövd innan....

Det finns så många kloka människor som delar med sig av sin kunskaper och upplevelser. Men nu är nu och det är bara Tisdag så jag säger som Charles Hummel. 

"Den tid som har gått kan vi inte få tillbaka, även om vi kan lära av den. Framtiden är inte ännu vår, även om vi planerar för den. Vår tid är nu. Vi har bara idag.

                                Bildresultat för bastu humor       

                                                      KRAM