Tänk att nu ska man vara skiträdd för att man ska få en vanlig förkylning. Varje år så skrivs det om hur farlig den kan vara. Nu var rubrikerna att en vanlig förkylning kan vara Kol. Tidigare så kunde det vara en allvarlig lungsjukdom, ett hjärtfel, en lömsk bakterie eller så en dold allergi. 

Ja så då var det bara för mig att Googla på det då. Jaha... vad läser jag då? Jo att en vanlig förkylning är stammar av avhinopharyngitis  kan även vara adenovirus, coxsackievirus, echovirus och parainfluensvirus. Herregud ni ser ju själv vad allvarligt det låter. Nu tänker jag inte skriva om alla följdsjudomar man kan få av en liten förkylning. Men det står tydligt att man ska ha sprit hemma. 

Ja just det .... det är ju Fredag och då får man väl ta sig en liten whiskey innan läggdax i medicinskt syfte. Jag jobbar till 19.00 och då är det inte läge för att ställa sig vid spisen tycker jag, så det blir nog en pizza idag. Men törs man det??? Tänk om den innehåller hästkött.

Ja nu hade jag ju tänkt sjunga en liten visa för er, men om jag känner efter så tror jag att det har satt sig en liten avhinopharyngitis på stämbanden. Så nu får ni sjunga själva.


                     GAMLE SVARTEN MIN BÄSTE VÄN I VÄRLDEN
                  GAMLE SVARTEN BLEV LASAGNE PÅ SISTA FÄRDEN
                           NÄR DIN VANDRING HÄR VAR ÖVER
                                VILLE FINDUS TJÄNA KLÖVER
                               PÅ DIG MIN TROGNE GAMLE VÄN

                                               

   PS. I mitt förra blogginlägg skrev jag om nåt gult som jag trodde var solen, men det var bara en hägring. Den är fortfarande på rymmen.