Nämen hej på er alla. Nu var det verkligen längesen jag var här och vet inte om jag kommer ihåg hur man gjorde. Har helt enkelt kommit av mig.......Men då några har saknat mig så blev jag så rörd så därför  blev jag taggad att börja om igen.

Har haft en massa skoj för mig så tråkigt har jag inte haft förutom idag då det småregnar ute. Men om vi skulle ha vackert väder alla dagar så skulle det ju bli öken......Perfekt dag att göra lite nytta hemma. Hittade ett recept på "världens snabbaste rabarberkaka" Så nu har jag nyss tagit ut den ur ugnen och ställde den bredvid mig på garage uppfarten. Den gick visserligen fort att baka men inte var den då särskilt snabb för jag hann då fram till bron först. 

Jag har alltså semester och vi ränner runt lite hit och dit. I helgen blev det husvagnsliv på Norrfällsvikens camping tillsammans med en ungdomsvän. Gillar campinglivet men tycker ändå att det är så skönt att komma hem till bekvämligheterna. Hörde nåt  halvroligt som en kvinna berättade.  De stod på en husbilsställplats och en kväll knackade det på deras dörr och en man står där och frågar om han får låna toaletten då deras var full. Paret sa att det gick ju bra. Efter en stund så hör de hur mannen stönar och stånkar där inne på toan. Då han öppnar dörren känner de en doft som var värre än surströmming. Han ler med hela ansiktet och säger: Fy faan vad skönt det var att skita. I våran toalett får man bara kissa......Fattar ni vad förbannad man skulle bli!!!!

Nä hörrni nu ska jag ta och kolla upp om jag har kläder och tillbehör i ordning för i morrn blir det Rockabillykväll på Brännaborg. Det är starten på en vecka i Härnösand som kommer att bestå av massor av roligt i dagarna 5. Det är nostalgidagarna i Högakusten med bl.a Krantz Challenge med Cruising och veteranbilsrally.  Sen så nästa helg  är den årliga statsfesten. 

Ja nu är jag på G igen. Återkommer med rapporter från Härnösand staden som  kom på 3:e plats som Sveriges bästa sommarstad.

Visst är det vackert här i Nordingrå?

 Våra barnbarn Linnea och Emelie har fixat ett eget sommarjobb i sommar. De har byggt sig en flotte (med lite hjälp) som de sen har som kiosk ute i vattnet. De bakar och säljer till de som kan ta sig dit med båt. Så nu hoppas vi många soliga dagar.

                 KRAMELIKRAM PÅ ER