Två år sen sist.....men plötsligt händer det. 

Har sista tiden känt en saknad efter nåt. Känt mig lite rastlös och orolig. Tänkte att det kanske är detta med Corona som spökar.

Men så för en stund sedan fick jag en aha upplevelse då jag hörde någon ropa på sin hund ute på gatan. Bloggen!! Kom hit Bloggen!! Jag stod som förstelnad och kände hur jag började svettas och det hettade på kinderna. Hjärtat började slå snabbare precis som då man var nykär och jag hörde Lennart stampa av sig snön på bron.....Plötsligt visste jag vad det var som fått mig att må så dåligt.

 Det var ju saknaden efter Bloggen. Med ett stort leende och röda kinder tog jag min bärbara fina dator som jag fick på Alla hjärtans dag för nåt år sedan och la den i mitt knä.  Hade glömt inloggningsuppgifter och självklart inte betalat för att kunna skriva här i min Blogg.....Min Blogg....Jisses vad jag har saknat den inser jag nu. Men nu har Badtanten väckt liv i den igen och ska bara försöka komma ihåg hur allt fungerade. Undrar hur många av mina Bloggvänner som finns kvar i Bloggvärlden? Det kanske är hel töntigt? Man ska kanske  vlogga istället. 

Men har så jämans skrivklåda så nu jäklar är jag på G igen. 

Som ni ser så har jag inte legat på latsidan de här åren. Även om det är lite tufft ibland då man har så unga vältränade kollegor.

             PÅ ÅTERSEENDE <3