Vilka skojsiga dagar jag har haft. Först var vi i Ö-Vik på Norrlandskonferensen där vi fick lyssna på många bra föreläsare. Bäst var Mikael Lindnord som berättade om gatuhunden Arthur som följde med VM laget genom djungeln efter att han för första gången fått kärlek...en köttbulle var allt han behövde för att sen följa efter i flera dygns löpning, cykling och forsränning på 4.500 meters höjd. Så gripande och bra framförande. Hela historien finns nu i en bok han skrivit.

Så kom Peter Forsberg "Foppa"  upp på scen och man blev ju nästan lite småkär. Vilken otroligt fin människa. Inge skryt där inte...utan han lyfte hela tiden fram att hockey är en lagsport där alla gör sitt bästa och att man hjälps åt. Sen på kvällen efter att vi ätit så dansade vi så man kunde tro att även vi varit ute i djungeln och sprungit. Men kul hade vi.

På Lördags kväll var det dax för mer dans. Men nu hemma i stan där en vän som tyvärr har fått cancer ordnade en välgörenhetsgala där alla pengar går till cancerforskning. Det var både mat och dans. Företagare i stan hade skänkt jättefina priser till lotterier. Tyvärr vann jag inget men däremot min svägerska som var med vann en kryssning på Göta kanal. 

Som ni nu förstår så  måste jag  ta och ladda batterierna så jag orkar med den nya veckan som vi har framför oss. 

Här är boken om Arthur som nu bor i Ö-Vik tillsammans med Mikael och hans familj.

Bildresultat för boken arthur

Lyckliga Foppa...eller jag menar lyckliga jag:)

                      Hej svejs