Oj, oj vilka roliga dagar jag har haft med fullspikat program. Det har varit student och skolavslutning. Som alltid så stod jag där på skolgården och grät då jag hörde Den blomstertid nu kommer. Sen hade vi ju simhallens personalfest med Östanbäcksopen. Inte vann jag i år heller men är ändå nöjd med min insats. Jobbade kvällen Fredagen den trettonde och då jag kom hem så såg jag ett brev från Postkodlotteriet. Tänkte slänga det utan att kolla vad det stod då jag trodde att det var reklam som vanligt. Men nyfiken som man är så öppnade jag det ändå och då står det att jag har vunnit en cykel JIPPI!!! Ingen otursdag för mig inte.

 I går Lördag så hämtade vi hem vår husbil. Kändes inte alls fel ska jag säga. Avslutningsvis så åkte jag med Ådalen tre tillsammans med mina fantastiskt härliga bröstsystrar. Vi åt skärgårdsbuffé och dansade i den ljusa sommarnatten på däck. Vaknade i morse rätt så seg men kände att nu måste jag ta och försöka hinna ikapp med lite sysslor här hemma oxå. Så det har blivit lite bullbak osv. Nu avslutar vi kvällen med att spela kubb hemma hos sonen. 

Måste bara få säga: hur dum får man vara egentligen? Satte mig på altanen i solen för att plocka mina ögonbryn innan båtresan. Har en spegel med förstorings glas på ena sidan. Efter ett tag så känner jag hur det bränner på låret och tänker att fasiken vad het solen är. Efter ett tag gör det riktigt ont och det börjar lukta bränt....kött....Fattar ni? Förstorings glas kan man ju använda för att göra upp eld med om det är soligt och nu vet jag att man kan grilla lår med den oxå.....

Alla gör vi våra misstag suckade igelkotten när han klev ner från Rotborsten


                         Här är vi samlade hela simhalls gänget. 

                     

                                      Såna här brev gillar jag

                                    

             Här är vår nya sommarstuga. I allafall ny för oss.

       

          Tycker att Sussis tatuering är sååå bra. 

               

  Ni ska bara veta vilken underbar kväll vi  bröstsystrar hade    på Ådalen tre.