Man får inte stjäla eller hur?  Men att sno ett och annat blomskott, är det stöld? Nu är det så att jag har ju mitt extra knäck där det gäller att hålla rent i trappor. Inga större problem om det inte vore för dessa pelargonier. Eftersom det är såna skräpblommor så vill inte folk ha dem inomhus och då hamnar de i trappfönsterna tills det är dax att plantera ut dem till sommaren. Förutom skräp så färgar de ju av sig på fönsterbräda och fastnar på rutan. Nästan omöjligt att få bort. Har ni försökt sopa upp blommorna nån gång? Det går inte. De krullar ihop sig och bara följer med sopen men går inte att få upp på sopskyffeln.

 L. kan bara namnet på en blomma och det är just pelargonier. Så han säger ofta att han hatar dem. Men det är ju klart att man kan ju inte hata kaktusar tex om man inte vet hur de ser ut. Inte särskilt ofta vi är överrens, men nu måste jag nog hålla med honom lite grann tyvärr. Fast att plantera ut dem är helt okej. Där är de jättefina. Så nu tänkte jag  att om jag tar en massa blomskott så blir det kanske inte så mycket kvar som kan skräpa.......Sen kan jag ju plantera ut dem till våren. Smart eller hur?

Kan man fundera för mycket? Tål att tänkas på.

Idag är det skitväder. Jag tyckte precis att de sa att det kunde blåsa i upp till stormstyrka i byarna......Vilken tur att man bor i stan då;) En sak är då säkert och det är att då det börjar droppa från taken igen, då ska jag tamejfan fira.

Måste bara få visa er ett roligt utklipp jag såg på FB. Det är vad barn tänker om pensionärer. Helt Underbart tycker jag. Så med det så är det bara att ladda för två kvällar med alla goa människor nere på badis.