Hädanefter så kommer jag bara att intaga Lördagsgodis i flytande form;) för i går så rök en plomb då jag njöt av en Dumle. Så vad var det för vits med att köpa karra på extra pris. Det blev ju jäkligt dyrt i slutänden iallafall. Grrr......

Läste i en Blogg att en bra blogg bör hålla ett visst tema. Det är nåt som verkligen inte gäller här hos mig. Jag hoppar från det ena till det andra. Det är nog så jag är, byter ofta samtalsämne och lessnar rätt snart på det jag har tagit mig för att göra. Förutom då det gäller män, där håller jag mig till samma gubbe. Man vet vad man har men inte vad man får......

På tal om gubbe, idag är det Fars dag, nåt jag alltid har ogillat. Kommer ihåg då vi i småskolan fick rita, klippa och göra fina Farsdags kort. Men vi som inte hade nån pappa då??? Det togs ingen hänsyn till det. Utan jag ritade hjärtan och skrev "Grattis far på fars dag" precis som alla andra.

 Nu var jag ju övertygad om att min pappa satt där uppe och kikade ner på det fina kortet, så jag ansträngde mig lika mycket som de andra barnen för att göra det fint. Men det gjorde ont i hjärtat då det skulle ligga kvar i väskan länge och sen slängas utan att nån hade sagt att det var fint. 

Nåt jag inte fick riktigt kläm på var det här om de döda verkligen blev änglar då de kom till himlen. Var inte änglar alltid kvinnor? För på alla bilder och prydnads saker så var det ju alltid så. Men lika förbaskat så skrev man han då änglarna omnämndes i dikter osv. Detta var nåt jag inte blev riktigt klok på.

Nog om detta, för nu ska jag åka iväg till min syster och käka smörgåstårta sen blir det Bio ikväll. Så ser min Söndag ut. Kramen.