Hur kunde man vara utan alla dessa appar tidigare?
 Säg nåt som man inte kan ladda hem till sin telefon. Finns ju sjukt mycket onödigt. Eller kanske ett måste. T.ex Bubble Wrap.....man får alltså fram en bild på bubbelplast på skärmen...ni vet sån där plast som man kan "poppa" på. Vi är nog många som inte kan låta bli att trycka på dessa bubblor. Nu kan man alltså göra detta på telefon. I allafall få höra samma ljud......Pang bra!!!!

Eller om man inte har någon att kittla i närheten så kan man göra det med appen Tickle me. Killa lite på skärmen och den kommer att skratta som ett barn.....Ett måste!!!!

Blir du sugen på en öl då du sitter och kör bilen så ladda ner appen iBeer. Bara att dricka, tuta och kör. Dessutom så blir du garanterad inte bakfull......App-låder!!!!

Vi laddar hem  5,5 miljoner appar varje dag....En app som jag tycker är rätt så vettig är ficklampan men.....Så läser jag detta:

De tio mest populära ficklampe-apparna till mobilen är egentligen hemliga spionprogram som samlar data om dig åt kriminella i Kina, Ryssland och Indien. Den nyheten basunerades ut av säkerhetsexperten Gary Miliefskynt från företaget Snoopwall när han gästade Fox News Special Report.
– De tio mest populära ficklampe-apparna i dag, som du kan ladda hem från Google Play-butiken är sabotageprogram. De är ondskefulla, de spionerar, de snokar och de stjäl, säger Gary Miliefskynt i nyhetsinslaget.

Vojne, vojne....så nu kanske man hjälper kriminella i Indien. Nä, kanske  dags att se över vad det är jag har i min telefon egentligen innan farbror polisen tar en....
Så medan jag rensar lite bland mina appar så får ni ha det så bra. Fast det kanske finns en app som fixar detta oxå???

                                    
                               Bildresultat för appar

.Bild lånad från nätet