Det finns en sak jag inte riktigt har förstått, och det är varför man nästan alltid äter apelsiner på utflykter. Eller är det ett Norrländskt fenomen. Då jag gick i skolan och vi gjorde skidutflyker så hade min mor alltid stoppat ner en apelsin med fikat. Herre Gud, det är ju det mest kladdiga frukt man kan äta då man inte har tillgång till vatten. Men det var inte bara i min ryggsäck det fanns apelsiner. Utan där satt vi och kladdade och frös om händerna hela klassen.

Det finns en journalist som skriver i Dagbladet, då hon gör en av alla sina resor genom landet brukar hon stanna till och bada och basta i vårt fina badhus. Hon skrev i en krönika: det är så konstigt, för jag besöker så många simhallar, men det är bara i Härnösands simhall som alla sitter och äter apelsiner i bastun. Och det är faktiskt sant. Varje dag så är en hel papperskorg full av apesinskal. Har ju själv lite svårt att förstå varför man överhuvudtaget skall äta i en bastu.  Det är väl läskande förstås. Men det finns ju vatten.

Kom bara att tänka på detta därför att jag skall åka ner och köpa mig en mixer idag. Nu skall här blandas nyttiga drinkar av färsk frukt. Har tänkt på det så ofta, men nu ska det bli av.

Lyssnade på radion i morse och det var nån klok man som pratade om vad vi ska göra för att må bättre. Han sa att vi borde skriva ner 3 saker som vi tycker att vi gjort bra varje dag. Inte bara tänka på det vi gjort som är dåligt. Det lät som en bra ide tycker jag. Nu är ju inte min dag slut än, så det lär väl bli nån fler bra sak att skriva ner. Den första är att jag ska köpa den där mixern, den andra att jag tog på mig en riktig BH i morse och tyckte att jag var rätt så fin. Tyvärr så åkte den av efter nån timme. Måste bara köpa en som är mer lämpad för den nya tutten. Men jag tyckte i alla fall att jag såg okej ut.

Jag var ut och gjorde ett glädje skutt idag. För det kändes så bra. Våren är på väg och jag mår ju så bra idag. Kram på er och ha en fin Fredagsmys kväll. För det ska jag ha.