Ni kanske undrar hur det känns idag? Men ni vet väl  att man ska akta sig för att fråga hur nån mår, för då kanske ni får ett svar:) Okej ska svara kort. Jo nu har levern och njurarna bytt plats efter mina hostattacker. Men annars så känns det rätt okej. Det sägs att ett äpple om dagen håller doktorn borta men att en vitlök om dagen håller alla borta. Å jag som tänkte gå ner till badis och jobba i morrn. Det kanske blir väldigt lugnt och skönt där då:) Men som avslutning så säger jag som nån klok dansk sa: Hälsa är bättre än välstånd.

På tal om det, så läste jag om en familj som hade köpt en liten vit oansenlig skål på loppis för en tjuga för några år sedan. Nu några år senare så lät de värdera den, och hör och häpna den var värd 14 miljoner. Den var 1000 år gammal. Snacka om glädje chock. Men jag undrar vem som tänker köpa den för det priset. En sak att säga dess värde, men för mig är en sak inte värt nåt förrän man har en köpare som vill ge det priset. Men visst blir det en och annan loppis runda i sommar, för vem vet......Ska strax kolla på Antikrundan på TV, kan ju få lite tips kanske.

På tal om Antikrundan så städade jag lite lådor här hemma i dag och hittade detta papper som jag skrivit ut från "humorarkivet" en gång. Måste le för mig själv då jag läste det. Det blir kanske en repris  men jag tycker det är så roligt. Förresten så är vi ju så vana vid repriser.

                     Några tecken på att du börjar bli gammal

♥ Du sover, men folk tror du är död
♥ Du har slutat hålla in magen
♥ Du är stolt över din gräsklippare
♥ Du sjunger med då de spelar gamla godingar på radion
♥ Du går hellre till jobbet än stannar hemma och är sjuk
♥ Du tycker om att höra om andras sjukdomar/operationer
♥ Folk ringer 20.00 och frågar om de väckt dig
♥ Du börjar oroa dig för hur pensionen ska räcka
♥ Slipsen når inte ner till naveln
♥ Det finns mer hår i dina öron än på ditt huvud
♥ Du har fest hemma och dina grannar märker ingenting

                     Nån som känner igen sig???????