Nu är det inte många dagar kvar på semestern och då brukar jag få lite ångest. Varför ska man ha det? Har ju haft en bra ledighet. Men.....allt det där som jag gick i våras och planerade att jag skulle göra på semestern. Inte mycket av det som har blivit av. Och då tänker jag på hur  jag hade tänkt  ta itu med både förråd och garderober, städa hela huset nån dag då det regnade, trädgården beöver en ordentlig genomgång osv. Med facit i hand så har det inte blivit nåt gjort alls av det. Semestern är väl till för att vila på? men jag tycker att alla andra är så duktiga, hinner så mycket och tar itu med så många projekt.

Dessutom hade jag tänkt motionera, men konstigt nog så räcker inte tiden till, fast jag har varit ledig i fyra veckor. Läste om en som hittade formen. VAR! undrar jag. Var hittar man den?

Men jag har ju fått vara tillsammans med de jag älskar mest på denna jord, mina barn och barnbarn. Det är ju guld värd förstås. Så om jag tänker efter så har jag nog heller dåligt samvete för att det är lite ostädat hemma än att ha missat dessa veckor med familjen. Så ja... nu känns det genast lite bättre. Ibland är det skönt att få prata lite med sig själv.

Vaknade så tidigt i morse så jag låg kvar en stund i sängen och läste en gammal veckotidning. Då ser jag en rubrik : Jag har lärt mig leva med diabetes??? Vilket jäkla konstigt namn på en människa;)

Läste även en del artiklar om  döden. Tro vart man hamnar den dan. Vet att det är fler som kommer dit ner än som får äran att komma dit upp. Hör här:

En djävul och en ängel möttes. Ängeln frågade: -Hur har ni det där ner? - Jo,tack vi jobbar mellan nio och två och har lunch kl tolv. Och ni där uppe? -Vi jobbar från halv sju på morgonen till tio på kvällen och har fem minuters rast. - Hur kan det komma sig sa djävulen? Jo svarade ängeln, vi har ont om folk.

Så frågan är hur ska man leva här på jordelivet. Tror att jag fortsätter som jag gör. Sen får det bli en överaskning var jag hamnar.

Tjejerna tältade ju i natt. De har sovit där hela natten. Skall snart väcka dem för de vill se sommarmorgon programmet på TV. Vi har en stor sol på en nästan klarblå himmel idag, så det får bli en till sån där mysdag då jag inte ska göra åt nyttigt alls.