Nu har jag fått riktig Julstämning. Först jultallrik på Technichus dessutom otroligt bra underhållning. Det var ungdomar från Folkhögskolan som sjöng opera i lite modernare tappning. Helt sjukt bra. Det var en ny upplevelse nr.1. Var sen i kyrkan i Onsdags på julkonsert där bl.a Emelie var med och drillade.  Det var verkligen stämningsfullt. Ett storband spelade Jazz och då fick jag ny upplevelse nr.2, för plötsligt så viskade L. till mig: Jag måste erkänna en sak.....det här är ju riktigt bra. Ja kan ni tänka er L. som är en inbiten hårdrockare tyckte plötsligt att storbandsjazz var bra. Men jag håller med honom, detta var bra. Det jag inte riktigt klarar av är då de sitter och jammar. Man kan ju tro att de är påtända hela högen då de flummar på med var sitt instrument och ingen spelar samma melodi. Man kan tro att de sitter och stämmer sina instrument bara.

Men fattar ni att jag som aldrig lyssnar på varken opera och jazz, och nu blev det båda delarna på samma dag. Och jag gillade det.?????

                                                              

Men så i går kväll var det en annan sorts stämning det var hög stämning då simhallens personal hade sin personalfest. Vi hade lika roligt som alltid och som bara vi kan. Maten var sååå god. Det var inte bara jag som hade glömt bort vad jag hade beställt. Men det fixade till sig så vi blev så mätta och nöjda hela gänget. Vi kunde alla instämma på att detta var en toppenkväll.

De hade hotat med att en viss Ivar skulle komma och ruska om oss på kvällen, vilket stämde. Kan tala om att vi alla hade en ny frisyr då vi sen kom hem, och inte blev det många timmars sömn. Får väl lämna in en stämningsansökan. Men nu är det kvällspasset som gäller nere på simhallen, och trots att jag jobbar Fredag kväll så är det okej. Får väl se till att vi får lite Fredagsstämning.

Tyvärr lägger jag inte in några bilder då jag inte har frågat om de som är fotade vill vara med i min blogg. Men jag lovar att jag har tagit några riktigt bra foton hi,hi.