Så kom vi då fram till Los Angeles och de sista dagarna på vår Ultimate road trip. Vi bodde i Redondo Beach som är en stad i Los Angeles County. Där njöt vi av sol och bad de sista dagarna. Men det blev poolbad då vattnet i Stilla havet var allt utom varmt. Men vi fick se både Delfiner och Valar som inte var rädda för det kyliga vattnet.  Inte lätt att få med dem på bild tyvärr. Men det viktigaste är att ha fått uppleva detta. Vi var även en tur till Venice Beach där det var betydligt mer liv och rörelse. 

  Här är så det lugna fina Redondo Beach där vi hamnade mitt i en filminspelning första dan. Tidigare har O.C,  Pirate of the Caribbean och inte minst Baywatch spelats in här. Undrar just vilken film de spelade in då vi var där?

  

Tycker att denna bild på Linnea är rätt kul. Kolla färgen på hennes kjol och bilens...samma lika.

Det var verkligen inte mycket folk på stranden. Utan de flesta promenerade eller motionerade på annat vis. Här är det Linnea och Emmelie som njuter av strandlivet.

  Men däremot var det rätt många som passade på att surfa på vågorna

Eller så kunde man gå ut på piren och försöka fånga lite fisk. 

  Om ni kollar riktigt noga så kan man se lite av en av Valarna vi såg. Gissa om jag tillbringade många timmar på att få till en fin bild med Delfinerna eller Valarna....men icke sa Nicke.

På Venice Beach var det betydlig mer folk och där stod badvakten i sitt torn och hade koll på alla.

 Här är piren i Venice och Emelie känner på vattnet...KALLT var svaret.

 Sista kvällen så fick vi njuta av en underbar solnedgång och det var det sista fina minnet vi tog med oss hem.

Självklart så har vi massor av bilder som kommer att hamna i vårt "Kalifornien 2017" album. Men jag avslutar min dagbok här och säger då bara det att jag är såååå lycklig som fick vara med om detta tillsammans med de jag älskar mest på denna jord.

                                         KRAMELIKRAM