Nu är det sista inlägget där jag tjatar om vår resa. För det började närma sig hemfärd. Vi åkte åter genom träskmarker där vi genom bilrutan såg flera Alligatorer. Vid en rastplats där vi stannade låg det en jätte stor och glodde på oss. Staffan försökte locka honom närmare genom att plaska i vattnet med en liten risbuske. Vad tror ni mamma badtanten sa då??????

Vi bestämde oss för att ta några timmar på stranden så tjejerna fick bada en sista gång. Jag lovar att vi inte hade tråkigt där vi satt. För då vi tittade åt vänster så såg vi en präst som stod och väntade på ett par som han skulle viga. Hela tjocka släkten satt där på plaststolar i sanden, och vi fick ju oxå vara med förstås (men det vet de ju inte om). Till höger om oss kom det en klass med elever som tog sin examen just där på stranden. Sen kom det en vacker tjej med flera fotografer i följe. Det visade sig vara en fotomodell som skulle fotas där på stranden.  Lite längre bort satt ett gäng killar och spelade gitarr och sjöng. Vilken härlig stämning så där mitt på dagen på en strand i Florida.

Vi ville även se om det hände nåt roligt på gatorna där i Fort Laurdale. Då jag nu bor i en liten stad och är van att man inte bör sticka ut allt för mycket så såg jag väl ut som en fågelholk där jag gick. För så många olika klädstilar det finns. Tur det finns solglasögon så man kan glo hur mycket man vill. 

 Allt har en ände. Ja,ja jag vet... korven den har två. Men nu var det bara att lämna tillbaks den fina bilen som vi var så nöjda med och vinka farväl till ett Soligt Florida.

Det har varit helt fantastiskt att få göra denna resa, dessutom tillsammans med de jag älskar mest här på jorden min underbara familj. (L. bakom kameran)

             

                          Där låg det en till Alligator och kikade på oss.

                

                     

                                   Ja smaken är som baken...delad.

         

             Det var många som var med i fotomodellens följe. Ett par som fotade en som sminkade en som klädde henne en som såg till att hon fick mat m.m. Men tror inte hon åt nåt......

                               

                                       Grattis till det vackra brudparet          

                    

                   Hej då du fantastiska bil som tagit oss runt utan problem

                     

                                  Självklart så försökte jag ta med mig solen hem