Trodde att vi skulle klara oss  i år från de där äckliga fruktflugorna, de där som är lite orangefärgade . De har invaderat vårt hus varje höst de senaste åren. Ett knep lär ju vara att sätta fram ett fat med vin, för då drunknar de. Inte konstigt  egentligen. För man ska ju inte vara på sjön  med alkohol i kroppen. Så de blir väl kaxiga och tror att de kan simma, men tyvärr... Men då de nu är ett gäng alkoliserade flugor så får det ju motsatt verkan då man sätter fram vin till dem. Om det var 30 flugor så är det plötsligt 130. De signalerar till varandra att nu jäklar är det fest hos Badtanten. Hela tjocka släkten kommer från ingenstans. De bara finns där. Var kommer de ifrån?

Vi firade min svägerskas födelsedag med att gå ut och äta i går. Kvällen avslutade vi med att följa med en väninna till henne och tittade på hennes fina lägenhet. Oj, vilken läcker sådan (lägenheten alltså) Hon bor i ett jättegammalt hus med högt i tak. Fem rum och kök. Men som hon hade inrett den. Bara med gamla antika saker. Ja det var en upplevelse. Men tyvärr så tickade klockan lite väl fort så det blev rätt så sent innan vi kom i säng. Men så varmt det var i natt, fick rena utlands känslan då vi gick hem.

Det är inte så lätt att veta vad man ska välja att äta då man får menyn, för det är väl inte riktigt det som står som man sen får (hoppas jag). Som Elefant öra, flämtande uttern, njurad sture eller rumpstek.

Skulle ni våga äta på dessa restauranger förresten?